Terberg IP Products & Solutions

Terberg IP Products & Solutions. Uw partner voor supersnel internet over glasvezel en meer…
Als onderdeel van Terberg Totaal Installaties heeft Terberg IP Products & Solutions zich gespecialiseerd in het leveren van een verscheidenheid van ict diensten aan het MKB. Veel bedrijven in de regio hebben wij reeds bijgestaan met onze kennis van IP diensten. Ons uitgangspunt is dat wij u de best passende oplossing bieden tegen de beste prijs. Terberg is geen vreemde naam in deze regio en daar zijn we trots op. We zijn dan ook extra trots, omdat wij in samenwerking met infopact deelnemer zijn aan het initiatief SnellerIJsselstein!
Sluit uw bedrijf nu aan op het snelle glasvezelinternet via Terberg IP Products & Solutions en krijg toegang tot een breed scala van diensten die wij over dit snelle internet kunnen leveren. Denk aan Clouddiensten zoals een complete werkplek, telefonie of back-updiensten. Zo is met het door KPN aangekondigde uitfasering van ISDN ook voor uw bedrijf een simpel en betaalbaar alternatief mogelijk binnen onze VoIP dienstverlening.
Terberg IP Products & Solutions, groot genoeg om uw ICT aan toe te vertrouwen. Klein genoeg om te begrijpen wat u bezig houdt! Profiteer nu van dit initiatief en vraag een offerte aan via Terberg IP Products & Solutions!

Terberg IP Products & Solutions
Swammerdamweg 9, 3401 MP IJsselstein

+31 (0)30 – 686 9777
snellerijsselstein@terberg.eu
http://www.terbergip.eu/