Beconnected

Beconnected is een professioneel, innovatief en dienstverlenend bedrijf actief in telecommunicatie, cloud diensten & data- en internetdiensten.
Sinds 2002 zijn wij een specialist in het oplossen en beheersbaar maken van de soms ingewikkelde materie van vaste en mobiele telecommunicatie. Wij implementeren en beheren ICT & telefonieomgevingen en stellen daar hoge eisen aan.
Ons doel is het reduceren van uw telefoonkosten en tegelijkertijd het verbeteren van uw telecommunicatie-structuur door inzet van een nieuwe generatie telecommunicatie-, data- en internetdiensten.
Beconnected biedt gespecialiseerde professionele services, geeft adviezen en stemt altijd samen met u het beste product af.
Wij zoeken altijd objectief naar toekomstgerichte oplossingen die het beste bij uw organisatie passen. Beconnected is leverancier van alle grote netwerken waardoor wij niet gebonden zijn aan maar één leverancier.
Zonder zorgen en regelwerk een aansluiting op een stabiel en betrouwbaar glasvezelnetwerk? Wij adviseren u graag over een passend glasvezelabonnement zodat u de mogelijkheden hiervan optimaal kunt benutten. Graag maken wij een afspraak voor een vrijblijvend advies.

Beconnected-IJselstein
Panoven 66
3401 RB IJsselstein
030 688 6327
info@beconnected.biz
www.beconnected.biz