BAM Infra telecom start met aanleg zakelijk glasvezelnetwerk

BAM Infra Telecom start vanaf 27 augustus met de aanleg van het zakelijk glasvezelnetwerk voor ondernemers op de bedrijventerreinen in IJsselstein.

De eerste werkzaamheden bestaan uit het schouwen van alle bedrijfspanden die aangesloten worden. Hiervoor wordt telefonisch een afspraak gemaakt door BAM Infra Telecom. Tijdens een schouwing kunt u samen met de schouwer bepalen waar de glasvezelaansluiting in het bedrijfspand binnengebracht wordt. Het schouwen zal tot eind september duren. Tijdens deze periode wordt ook al gestart met het graven van de hoofdroutes van het netwerk. Vanaf oktober worden de glasvezelaansluitingen gemaakt en zal provider Infopact de diensten gaan leveren. Alle bedrijven die aangemeld zijn, ontvangen tijdig bericht. De verwachting is dat de werkzaamheden eind november afgerond zijn.

Bedrijven die nog niet aangemeld zijn, maar nog wel een aansluiting willen, roepen we op om zo snel mogelijk een contract te tekenen bij Infopact. U kunt hiervoor terecht bij Beconnected of Terberg IP Products & Solutions.

Terberg IP Products & Solutions:              030 686 9777
Beconnected:                                                  030 688 6327

Voor vragen over de aanleg kunt u terecht bij BAM Infra Telecom op telefoonnummer: 0499490067.